Hirdetés

Új részletek a Fekete Párduc történetéről

|

A közelgő Fekete Párduc írója elárult néhány új részletet a történetről, valamint a mozifilm hatásáról a Marvel Filmes Univerzumra.

Hirdetés

Kezdetét vette a Marvel Studios harmadik fázisa, amely eddig igencsak erős lábakon áll az Amerika Kapitány: Polgárháború sikerének köszönhetően, és az eddigiek alapján a Doktor Strange is csupa bizakodásra ad okot. Kapitány és Vasember harca számtalan szuperhőst sorakoztatott fel, miközben újakat is felvezetett Pókember és Fekete Párduc személyében, akik határozottan ellopták a showt. Nem csoda, hogy máris az ő filmjeik miatt a legizgatottabb mindenki. 

Hirdetés

Spoilerek nélkül is elmondható, hogy T'Challa nagyon fontos szerepet kapott a Polgárháborúban, ami kiválóan felvezette önálló moziját. Ez Ryan Coogler ("Creed - Apollo fia") rendezésében kerül majd a mozikba 2018. februárjában, aki szerint Párduc kalandja eléggé különbözni fog az eddigiektől - ezzel a mostani ismereteinkkel is egyet tudunk érteni. Mint a Marvel Filmes Univerzum minden filmjénél, úgy itt is nagy titokban tartják a sztori részleteit, ám Joe Robert Cole ("American Crime Story") forgatókönyvírótól végre megtudhattunk ezt-azt. 

Az önálló filmünk nem sokkal azután veszi fel a fonalat, ahol a Polgárháború véget ért, szóval láthatjuk majd T'Challa gyászát és az első intézkedéseit, mint saját nemzetének királya. Ezeknek rengeteg következménye lesz. Az országot kívül és belül is veszélyeztetik, így megtudjuk, hogy milyen Wakanda, mint a technológiailag legfejlettebb nemzet a világon. Továbbá, mivel Wakanda felemelkedése szembetűnő lesz, kihat majd a Marvel Filmes Univerzumra, ami nagyon izgalmas.

Afrika egy hatalmas nemzet. Van ott rengeteg ország, mind más-más történelemmel, mitológiával és kultúrával, de mi igyekeztünk csiszolni egy kicsit néhány dolgon a történelemben, egyes kulturális befolyásokon, majd extrapolálunk a technológiára, extrapolálunk arra, hogyan látjuk Wakandát és az ország különböző részeit, valamint annak kultúráját. Szóval azt akartuk, hogy először is gyökerezzünk a valósághoz, majd onnan építkezzünk, tehát úgy érzem, mindez elég hiteles és megalapozott lesz.

A címszereplőt alakító Chadwick Boseman mellett feltűnik még a filmben az Oscar-díjas Lupita Nyong'o (Nakia), a "Creed" és a "Fantasztikus Négyes" sztárja, Michael B. Jordan (Erik Killmonger), a "The Walking Dead" régóta állandó szereplője, Danai Gurira (Okoye), de ha hihetünk a pletykáknak, akkor a "Bosszúállók: Ultron korában" bemutatkozott Andy Serkis is visszatér Ulysses Klaue/Klaw szerepében. A Fekete Párduc 2018. február 16-án kerül az amerikai mozikba. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.