Hirdetés

Fekete Párduc - ikonikus ellenség szerepében Winston Duke

|

Habár hivatalos megerősítés még nem érkezett, úgy fest, hogy három ellenfél is megnehezíti majd saját mozijában a Párduc életét.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban hatalmas népszerűségre tett szert az újonnan bevezetett Fekete Párduc karaktere, így nem csoda, hogy rajongók milliói várják már izgatottan 2018 elején érkező filmjét. Miután a San Diego-i Comic-Conon bejelentették, hogy Michael B. Jordan ("Creed - Apollo fia", "Fantasztikus Négyes") fogja életre kelteni Erik Killmonger-t, a Párduc egyik ellenségét, most egy újabb, képregényekből sokak számára biztosan ismerős gonosz érkezését jelentette be a stúdió. 

Hirdetés

Winston Duke ("A hírnökök", "A célszemély") a film egyik kulcsszereplőjét fogja életre kelteni, M'Baku-t, más néven Man-Ape-t. Mint említettük, ez a karakter a képregényekben már hosszú idők óta Fekete Párduc és a technológiailag igencsak fejlett Wakanda ellensége. Ő a Jabari törzs erőteljes uralkodója, amely egy elismert mikronemzet Wakanda határain. M'Baku az afrikai ország második legnagyobb harcosa T'Challa mögött, így határozottan méltó ellenfelei egymásnak - egyszer ráadásul M'Baku el is ragadta tőle a trónt White Gorilla segítségével. A Variety értesülései szerint a Marvel számtalan színészt tesztelt a szerep kapcsán az elmúlt héten, ám végül Duke-ra esett a választás. 

Mindemellett érkezett még egy érdekes jelentés az éjszaka folyamán: A The Wrap ugyanis hivatalosan megerősítette, miszerint a Bosszúállók: Ultron korában felvezetett (talán használhatjuk ezt a szót) Andy Serkis is visszatér Ulysess Klaw szerepében, aki kvázi Párduc legnagyobb ellensége a képregényekben, és eredetileg ő felel édesapja haláláért is. Nem tudjuk, hogy ezt kezelhetjük-e készpénzként, de ha minket kérdeztek, elég nagy esély van rá. 

A várva várt Fekete Párduc film 2018. február 16-án kerül a mozikba, amit a Creed rendezője, Ryan Coogler visz tető alá egy elképesztően tehetséges stábbal. A címszereplőt alakító Chadwick Boseman mellett feltűnik Michael B. Jordan (Killmonger), Lupita Nyong'o (Nakia) és Danai Gurira (Okoye), valamint az újonc Winston Duke. Reméljük, hogy hamarosan Andy Serkis-t is biztos visszatérőként tudhatjuk a szereplőgárdában. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.