Hirdetés

Flash, Batman és Wonder Woman pózolnak a legújabb Igazság Ligája képen

|

Ugyan hiányos a csapat ezen a képen, de a badass-ségéből mit sem veszít.

Hirdetés

Zack Snyder rendező korábban elhintette, hogy decemberben számíthatunk egy új Igazság Ligájás promóra. A legtöbben egy trailerben reménykedtünk, de könnyen lehet, hogy csupán erre a képre gondolt, ami félre értés ne essék, így is iszonyatosan király.

Hirdetés

A fotón Flash (Ezra Miller), Batman (Ben Affleck) és Wonder Woman (Gal Gadot) láthatóak, akik valamit, vagy talán valakit nagyon erősen koncentrálva figyelnek. Talán nem hisznek a szemüknek, hogy Superman visszatért a sírból? Lentebb megnézhetitek magatoknak, illetve azt is elolvashatjátok, hogyan jellemzte Flash-t és a csapat többi tagjával való viszonyát a karaktert megformáló Miller.

"Flash olyan, mint Ringo Starr. Mindenkit az őrületbe kerget, de nincsen különösebb konfliktusa senkivel sem. Fish Curry nagybácsi [Aquaman] nagyon morcos. Apu [Batman] szintén hajlamos bemorcosodni. (Egész életén keresztül bűnözők ellen harcolt.) ­Wonder Woman nagyon előzékeny, szóval még ha idegesíti is Flash, akkor is megtartja a hidegvérét."

Az Igazság Ligája 2017. november 17-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.