Hirdetés

Ősszel megkezdődhet a Fűrész 8 forgatása?

|

A Lionsgate nem szeretné elengedni az egyik legnépszerűbb szériáját, a Fűrészt és hosszú kihagyás ősszel ismét folytatódhat a játszadozás, már ha hihetünk a pletykáknak.

Hirdetés

A 2010-es Fűrész 3D után a Lionsgate drasztikus lépéshez folyamodott: abbahagyta a sorozatot. Három évvel később felröppent a hír, hogy mégis folytatódhat a világ egyik legnépszerűbb horror-szériája, azonban kikötötték, hogy nem szeretnék elsietni, nehogy a minőség rovására menjen a kapkodás (elvégre már a Fűrész 3D sem volt éppen a rajongók szíve-csücske, hiába bukkant fel benne a Linkin Park frontembere, Chester Bennington.)

Hirdetés

Azóta semmit sem hallottunk a projektről, ám idén februárban az a hír járta, hogy a stúdió leszerződtette Josh Stolberget és Pete Goldfingert (Piranha 3D) a folytatás forgatókönyvének megírására, amelyet Saw Legacy néven emlegettek és producerként támogatják az eredeti film alkotói (James Wan és Leigh Whanell) is. Ismét pár hónapnyi csend következett, nemrég viszont a színpadi, színházi és mozis alkalmazottakat/üzemeltetőket támogató honlapon, az IATSE 873-on felbukkant egy információ, miszerint a Saw Legacy forgatása idén szeptember 21-én rajtolhat el Torontóban és a tervek szerint október 21-ig tart majd. 

Már ez a részlet is eléggé hihetőnek tűnik, azonban a honlap információi között az is szerepel, hogy Dan Heffner és Oren Koules producerekként támogatják a filmet, amely még inkább bizakodásra adhat okot a rajongóknak (a Heffner-Koules páros az összes eddigi Fűrész esetében producerként volt jelen). A rendező személyét viszont nem fedte fel a "szivárgás", így találgatni sem tudunk, hogy ki vezényelheti le - ha igaznak bizonyul a dolog, akkor szeptembertől kezdve - a Fűrész 8-at és miről fog szólni a folytatás sztorija. Szerintetek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.