Hirdetés

A Universal készíti el a Gears of War mozifilmet

|

Hamarosan a mozivásznakra is megérkezik az Xbox egyik legnagyobb zászlóshajója, a Gears of War széria.

Hirdetés

Ugyan már évek óta zajlik a 2006 óta futó Gears of War saga megfilmesítésének az előkészületei, sajnos az elmúlt években alig, vagy egyáltalán nem lehetett hallani a projekt felől, így sokan már nem is bíztak benne, hogy valaha is elkészül. Ám most megtört a csend. A héten megjelenő Gears of War 4 kapcsán a Microsoft ugyanis bejelentette, hogy a játék filmadaptációja fejlesztés alatt áll a Universal stúdiónál Scott Stuber (Központi Hírszerzés) és Dylan Clark (A majmok bolygója: Lázadás) producerek segítségével.

Hirdetés

Akik nem ismernék a játékot és a történetet: A Gears of War egy külső nézetes (third person shooter) akció sci-fi, amely egy fiktív jövőben játszódik a Sera nevű bolygón, ahol páncélos emberi katonák harcolnak a Locust földönkívüli seregeivel. A játékosnak Marcus Fenix bőrébe bújva kell átverekednie magát az idegenek hordáin a Delta Squad nevű alakulat tagjaként. 

Az egyenlőre nem derült ki, hogy a film egy az egyben játékadaptáció lesz-e, vagy a készítők egy teljesen új történettel rukkolnak elő, mely a Gears of War univerzumának lesz a szerves része.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.