Hirdetés

Geostorm trailer - mintha a Holnapután folytatását látnánk (Frissítve)

|

Gerard Butler katasztrófafilmben próbálja megmenteni a világot. Frissítés: már szinkronos verzióban is nézhető a trailer!

Hirdetés

Az utóbbi években jócskán visszaesett a katasztrófafilmek népszerűsége és ezen valószínűleg a Geostorm sem fog változtatni, de ettől függetlenül még lehet belőle szórakoztató mozi. A rendezésért az első filmes Dean Devlin felel, aki A függetlenség napján és a Csillagkapun dolgozott korábban producerként.

Hirdetés

A film egy olyan világban játszódik, ahol a Föld időjárása annyira elszabadult, hogy az emberek kénytelenek műholdak segítségével irányítani azt. Azonban mikor az ember építette rendszer befuccsol óriási viharok kezdenek el tombolni a bolygón, ezzel fenyegetve az emberiség életben maradását. A világ megmentését Gerard Butler vállalja magára.

Hogy egy kicsit a film hátterébe is betekintsünk, a hírek szerint közel 15 millió dollárt kellett újraforgatásokra költenie a stúdiónak, miután a tesztvetítéseken nem nyerte el a nézők tetszését az alkotás. Állítólag hatalmas változtatásokat eszközöltek a történeten, emellett bizonyos karaktereket teljesen kivettek a filmből és újakat hoztak be a helyükre.

2017. október 20-án kiderül, hogy sikerült-e kijavítani a film hibáit. Gerard Butler mellett Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia, Katheryn Winnick és Jim Sturgess alkotja a stábot.

Íme a szinkronos változat, a magyar cím Űrvihar lett: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.