Hirdetés

Megvan az első jelölt Méregcsók szerepére a Gotham City Sirensben

|

A bejelentést követően rögtön meg is indultak a főszereplőket illető találgatások, kezdve az egyik szinte biztosan feltűnő karakterrel.

Hirdetés

A Warner Bros.-t egy pillanatig sem gátolja meg a kritikai sikertelenség abban, hogy gőzerővel bővítse tovább filmes DC univerzumát. Az elmúlt napokban olvashattunk a James Wan rendezésében érkező Aquaman új és a Ben Affleck-féle Batman várható premierdátumairól, valamint bejelentették a Gotham City Sirens-t, ami egyfajta Harley Quinn spin-off moziként funkcionál. Úgy néz ki, hogy Margot Robbie karaktere mellett Macskanő és Méregcsók is biztos tagjai lesznek a női Öngyilkos Osztagnak, utóbbi szerepére pedig máris erőteljesen megindultak a találgatások. Az egyik befutó pedig... Megan Fox?! 

Hirdetés

A Bleeding Cool hírportálnak akadt néhány bizonyítéka, ami segíthet némi hitelelességet adni a fentebb említett elképzelésnek. Nem a legerősebb érv ugyan, de Megan Fox már 2014-ben is hangot adott érdeklődésének Méregcsók vagy Red Sonja szerepeit illetően, valamint köztudottan nagy képregényrajongó. Kiderült továbbá, hogy a színésznő rendelt a közelmúltban néhány füzetet is a DC kínálatából, ami magában nem lenne túl érdekes, ha nem a következőkről lenne szó: 

"Fox rendelt néhány képregényt online," írja a Bleeding Cool. "Nagyon különlegeseket. (...) Ezek a Harley Quinn sorozat #14, #17 és #38 számai. Az első kettőben találhatóak Harley és Méregcsók első közös megjelenései, utóbbiban pedig a Gotham City rendőrség kap központi szerepet." 

A jelentésből világosan kiderül, hogy mindez leginkább csak spekuláció, de tekintettel a Gotham City Sirens friss bejelentésére és Megan Fox korai érdeklődésére - különösen a szóban forgó képregényeket illetően -, azért adhat némi gyanakvásra okot. A színésznő valószínűleg roppant megosztó a rajongók körében, hisz a Tini nindzsa teknőcök és a Jonah Hex filmekben sem alakított valami emlékezeteset (mentségére szóljon, utóbbi nem rajta csúszott el) így a képregényes adaptációkat figyelembe véve, de nem is lennénk meglepve, ha a jövőben még egy lapon emlegetnék őt Méregcsókkal. 

Ti kit látnátok szívesen a karakter szerepében?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.