Hirdetés

Johnny Depp és Daisy Ridley is jegyet válthatnak az Orient Expresszre

|

Kenneth Branagh igazi sztárparádét szeretne összehozni a Gyilkosság az Orient Expresszen legújabb feldolgozásában, amelyben ő maga lesz a híres nyomozó, Hercule Poirot.

Hirdetés

Egy legendás luxusvonat, az Orient expressz a sűrű havazások miatt elakad a hegyek között és az utasok kényszerpihenőjét egy gyilkosság zavarja meg, azonban minden utasnak meggyőző alibije van. A tettes szerencsétlenségére a vonaton van a világ legeszesebb belga mesterdetektívje, Hercule Poirot is, aki kinyomozza a rejtélyt.

Hirdetés

Agatha Christie klasszikus regényéből a Thor rendezője és Hollywood egyik közkedvelt színésze, Kenneth Branagh forgat filmet, aki - miután a Hamupipőkével sikeresen vette az akadályt - egy könyvadaptációval folytatja pályafutását a 20th Century Fox égisze alatt és igazi all-star gárdát szemelt ki magának. A főszerepet magára osztotta, így ő bújik Poirot bőrébe, ami pedig a többieket illeti, a The Hollywood Reporter szerint a következő a lista:

- Kenneth Branagh (Valkűr, Harry Potter 4, Frankenstein) - Hercule Poirot
Johnny Depp (Ollókezű Edward, Sweeney Todd, A Karib-tenger kalózai) - Ratchett
- Michelle Pfeiffer (Batman visszatér, Temetetlen múlt) - Mrs. Hubbard
- Daisy Ridley (Star Wars: Az ébredő Erő) - Mary Debenham
- Judi Dench (Skyfall, Philomena) - Princess Dragomiroff
- Michael Pena (Hangya, Harag, Az utolsó műszak) - Marquez
- Leslie Odom Jr. (A célszemély, Különleges ügyosztály) - Dr. Arbuthnot
- Tom Bateman (Da Vinci démonai, Jekyll & Hyde) - Bouc
- Lucy Boynton (Sing Street, Értelem és érzelem)
- Derek Jacobi (Gladiátor, A király beszéde, Underworld: Evolúció)

A forgatókönyvet Michael Green (Zöld Lámpás, Szárnyas fejvadász 2) szerezte, a produceri feladatokat pedig Ridley Scott, valamint Simon Kinberg látják el, míg a zenét Patrick Doyle (A majmok bolygója: Lázadás, Hamupipőke, Thor) szerzi. A forgatás novemberben kezdődik Londonban, a premier 2017. november 22-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.