Hirdetés

Halálos iramban 8 - visszahoznák Paul Walker karakterét?

|

Váratlan visszatérője lehet a következő Halálos iramban filmnek.

Hirdetés

A Halálos iramban 7 több nagyszerű dolgot is elért, mind közül talán az volt a legfontosabb, hogy méltón búcsúztatta el az egykori Paul Walker-t és az ő karakterét, Brian O'Conner-t. A film befejezése alapján joggal gondolhattuk, hogy utoljára láttuk őt a vásznon, de mint kiderült, Vin Diesel fejében megfordult, hogy visszahozzák jövőbeli részekben is.

Hirdetés

Paul Walker testvérei, Caleb és Cody az ET-nek adtak interjút a Game4Paul adománygyűjtő esemény népszerűsítése céljából. Eközben Caleb elárulta, hogy beszéltek már Vin Diesel-el annak lehetőségéről, hogy visszahozzák Brian-t a jövőben:

"Volt egy órás telefonbeszélgetésem Vin-nel még régebben, amikor ezt rendesen átbeszéltük. Az áldásunkat szerette volna kérni. Azt akarta tudni, hogy elfogadható lenne-e, ha talán visszahoznák Paul karakterét... azért, hogy a rajongói tudják, hogy még mindig ott van."

A CGI mellett, Caleb és Cody Walker is segítettek befejezni Paul jeleneteit a Halálos iramban 7-ben. Mikor utoljára láttuk Brian-t, akkor éppen a naplementében hajtott el, hogy békében éljen Mia-val és a családjával. Igazán megható módja volt ez a karakter történetének lezárásának, de láthatóan nem zárták ki a visszahozatalát.

Persze nincs rá garancia, hogy ez végül meg is fog történni, függetlenül attól, hogy a technológia adott hozzá, hiszen a testvérek elárulták, hogy Vin Diesel-nek és a Universal-nak nagyon fontos, hogy tiszteletben tartsák Paul Walker emlékét, és semmilyen cameo-t nem raknának a filmbe, hacsak nem kapják meg mindenki áldását. Tekintve az előző rész hatalmas sikerét és a pozitív kritikát, amit a stúdió és a kreatív csapat kapott azért, ahogyan kezelték a színész tragikus halálát, rengeteg kockázattal járna újra Paul Walker karakteréhez nyúlni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.