Hirdetés

Megvan a Han Solo spinoff női főszereplője

|

A Trónok harca sztárja ezúttal a messzi-messzi galaxisba veszi az irányt és sárkányok helyett az Ezeréves Sólymon fog utazni.

Hirdetés

Zajlanak az események az önálló Han Solo mozifilm (ami ha minden igaz, trilógiává is kinőheti magát) körül, a fiatal Lando Calrissian után a női főszereplőt is megtalálták Emilia Clarke személyében, akit a Trónok harcában Daenerys Targaryen-ként ismerhetünk, de például a Terminátor: Genisys-ben is alkotott tavaly egy nem túl emlékezeteset. A Disney jelentette be hivatalosan a hírt, így a címszereplő Alden Ehrenreich és Donald Glover mellett háromra bővült az ismert színészek listája. 

Hirdetés

Ehrenreich a Harrison Ford által híressé tett karakter fiatal változatát kelti életre saját mozijában, miközben Glover azt Lando-t alakítja, akit korábban Billy Dee Williams vitt vászonra. Természetesen Csubakka sem marad ki a buliból (bár vele kapcsolatban még semmi konkrétum nem derült ki), a filmet pedig Phil Lord és Chris Miller rendezőpáros viszi tető alá. Emilia Clarke karakteréről sajnos semmi egyéb információt nem tudtunk meg, de vélhetően ezúttal sárkányai helyett az Ezeréves Sólyom fedélzetén száll majd akcióba főhősünk oldalán.

A Han Solo-film operatőre, Bradford Young fordulatos és drámai produkciót ígér; remélhetőleg tényleg nem fogunk csalódni, de addig is lesz mit néznünk decemberben a mozikban, ha Star Wars-ra vágynánk. A Zsivány Egyest követő második spin-off a tervek szerint 2018. május 25-én debütál az amerikai mozikban, a forgatás pedig jövő év elején veheti kezdetét Londonban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.