Hirdetés

Hangya 2 - hírek Darázsról és Scott Lang státuszáról

|

Peyton Reed rendező beszélt az új film történetéről és a karakterekről, miután a napokban a Hangya elnyerte a Saturn Award-ot a Legjobb Képregényfilm kategóriában, megelőzve ezzel az Ultron korát és a Kingsman-t is.

Hirdetés

Miután a Paul Rudd főszereplésével készült Hangya a korai nehézségek ellenére igazán pozitív fogadtatásra lelt, a folytatás is magától értetődővé vált, ezúttal már Darázzsal (Evangeline Lilly) a címben (Ant-Man and the Wasp).

Hirdetés

A Hangya Saturn Awards-on elért sikere után beszélt erről kicsit bővebben Peyton Reed, aki a következő rész rendezését is megkapta. 

Nagyon izgatottak vagyunk miatta. Képregény-rajongóként mindig is egy csapatként tekintettem Hangyára és Darázsra, a második film pedig főleg erről fog szólni, hogy hogyan dolgoznak együtt, milyen a személyes és szakmai kapcsolatuk. Az, hogy megmutathatjuk Darázst teljes kialakult valójában, nagyon izgalmas. Végre igazán be tudjuk mutatni a karaktert a filmes univerzumban. Úgy értem, bemutattuk már, de még nem láttuk a képességeit igazán kibontakoztatva, tehát számomra ő nem csak egy mellékszereplő lesz ebben a filmben. Pontosan ugyanannyira az ő filmje is, mint Scott Langé.

Habár Evangeline Lilly remekül helyt állt az első részben, a Darázs kosztümöt még nem ölthette magára, sőt, azt is csak a stáblista utáni jelentben pillanthattuk meg. Éppen ezért nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy mit várhatunk tőle immár szuperhősként.

Az Amerika Kapitány: Polgárháborúban történtek után Paul Rudd karaktere, Scott Lang ezúttal komolyan üldözötté válik, és habár ez korábban is így volt, a Polgárháborúban történtek azért éreztetni fogják a hatásukat a Hangya és a Darázsban.

Hangya az első filmjében főleg szökevény szerepben volt. Most pedig még inkább abban lesz. Számunkra rendezőknek és íróknak ez az egyik legnagyobb móka és kihívás a Marvel filmekben, hogy figyelembe kell vennünk, hogy mi történt korábban, abban az értelemben, hogy mit választunk kiindulási pontnak a karakterek számára. Rengeteget beszéltünk erről és ki is találtuk, úgyhogy lesznek azért nagy ugrások előre.

Reednek úgy tűnik, elég pontos elképzelései vannak a következő filmet illetően, és ezúttal elegendő idő is áll a rendelkezésére, hiszen a filmet 2018. július 6-ára várjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.