Hirdetés

Saját filmet kaphat Harley Quinn

|

Már a Suicide Squad első traileréből kiderült, hogy Harley Quinn fogja lopni a show-t, hiszen Margot Robbie láthatóan lubickol a szerepben, ebben pedig a Warner Bros. is lát potenciált.

Hirdetés

Tekintve, hogy augusztus negyedikéig kell várnunk a Suicide Squad - Öngyilkos osztag bemutatkozására, egyelőre még nem tudjuk, hogy Harley Quinn szerepében mennyire átütő erejű Margot Robbie, de az előzetesek alapján azt már jó előre meg merjük kockáztatni, hogy sokan csak miatta - és a Jared Leto-féle Jokerrel való kapcsolata miatt - fognak jegyet váltani David Ayer Queen-nel kísért ámokfutására. 

Hirdetés

Valószínűleg a rajongói visszajelzésekből a Warner Bros. is leszűrte ezt a következtetést és felfedezte, hogy mekkora lehetőség van Robbie kisasszonyban, ugyanis a The Hollywood Reporter jelentése szerint a vállalat azt tervezi, hogy egy önálló filmet szentel Harley Quinn karakterének, amelyben ugyanakkor számos más női hős és gonosz is helyet kapna, mint Batgirl, Poison Ivy, Katana (az Öngyilkos Osztagból) és a Birds of Prey. A terv természetesen az, hogy Robbie visszatér a címszerepben és produceri szerepet is elláthat, ugyanakkor egyelőre mást még csak pletyka szinten sem tudunk a projektről - azt kivéve, hogy állítólag a Warner Bros. női forgatókönyvírót keres a szkript elkészítéséhez. A THR úgy tudja, hogy a spin-off ötlete egyenesen Robbie-tól származik, aki a forgatás előtt mélyen beleásta magát a képregények világába és teljesen beleszeretett a DC Comics több női karakterébe is. 

Hivatalosan még nem került megerősítésre, hogy valóban készül a háttérben egy önálló Harley Quinn mozi (az meg pláne nem, hogy Joker is a részese lesz-e), mindazonáltal a Warner Bros. reakciójáig játsszunk el a pletyka gondolatával: örültök az ötletnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.