Hirdetés

Hatalmas siker nemzetközileg a Warcraft: A kezdetek

|

Ugyan az amerikaiak szerint a Warcraft lehet a nyár egyik legnagyobb bukása, nemzetközileg hibátlanul teljesít.

Hirdetés

A Warcraftot a világ néhány országában két héttel az amerikai premier előtt mutatták be, akárcsak nálunk, így sokan akár már láthattátok is a filmet és véleményezhettétek velünk együtt. A kinti sajtó már most a nyár egyik legnagyobb bukásának tippeli, mert csak a gamerek élvezhették igazán a filmet, az egyszerű néző nem. Így lesz-e, vagy sem, azt majd meglátjuk június 10. után, egy biztos, nemzetközi szinten hatalmas siker lett a Warcraft: A kezdetek.

Hirdetés
 

A film pénteken 16,3 millió dollárral (+9,3 millió a csütörtöki premierekből) nyitott 20 országban, és ebből 19 helyen rögtön ranglista vezető lett. (Nálunk is.) Ez egy 30 milliós hétvégét jelenthetett, ami elég tisztességes, tekintve, hogy 45 ország még hátra van. Németország, Oroszország és Franciaország adták a bevétel nagy részét. A későbbiekben jelentős bevételt várnak Kínától, a hazai piacon pedig felkészültek a veszteségre és ha minden igaz, már a marketinget sem fogják túltolni az utolsó két hétben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.