Hirdetés

Rendezőre talált a Hegylakó reboot

|

Az elmúlt évek egyik kiemelkedő akciófilmjének a rendezője érkezett a Hegylakó fedélzetére

Hirdetés

Régóta tervben van már, hogy felélesztik a Hegylakó szériát, ám érdemi előrehaladás még nem nagyon történt a projekttel. Viszont most úgy tűnik még is lesz valami a filmből, ugyanis a John Wick egyik készítője, Chad Stahelski érkezett a rendezői székbe.

Hirdetés

Az 1986-os film rebootolása már 2008 óta tervben van, de valahogy sosem akart elkészülni igazán. Főszereplőnek szóba került már többek között Ryan Reynolds és Tom Cruise is, de egyikük sem vállalta el, most azonban úgy tűnik, a kreatív csapat igyekszik átdolgozni a forgatókönyvet, hogy az jobban igazodjon a rendező elképzeléseihez, és csak ezután keresik meg a megfelelő személyt a főszerepre.

Az eredeti filmben Christopher Lambert játszotta a halhatatlan kardforgatót, akinek mestere és kiképzője a Sean Connery által alakított Juan Sanchez Villa-Lobos Ramirez volt. Tom Cruise-t egyébként Ramirez, míg Reynoldsot a Hegylakó szerepébe szerették volna korábban megszerezni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.