Hirdetés

Hivatalos: Finn Jones alakítja Iron Fistet!

|

Hirdetés

Alig néhány órával ezelőtt számoltunk be egy pletykáról, miszerint a Trónok harca sztárja kaphatja meg a Marvel és a Netflix legújabb sorozatának főszerepét, máris megérkezett a hivatalos fejbólintás! Az Entertainment Weekly közvetítette a hírt, ami arról számol be, hogy a Ser Loras Tyrellt alakító színész lesz a harcművészetek mestere a Védelmezők (Defenders) csapatában. Ez azt jelenti, hogy immáron Iron Fist képében megvan a negyedik és egyben utolsó tag, aki Daredevilhez, Jessica Joneshoz és Luke Cagehez fog majd csatlakozni, ha eljön az ideje. Ám előtte még ő is megkapja a maga önálló sorozatát, amit Scott Buck (Dexter) felügyel majd. A képregényekben Daniel Rand 9 éves korában a szüleivel útnak indul New Yorkból egy elveszett és rejtélyes városba, K’un-L’un-ba. Néhány tragikus eseményt követően, a fiút a város uralkodója fogadja örökbe, aki nem csupán a harcművészek mesterét neveli ki belőle, hanem a misztikus Vasököl (Iron Fist) képességeit is átadja neki. Mikor Rand felnő visszatér New Yorkba, ahol bűnüldözésre adja a fejét. Néhány rajongó jobban örült volna annak, ha a Marvel egy ázsiai színészt választott volna a szerepre, ám mások éppen ellenkezőleg vélekedtek, mondván sztereotípiákon alapulna, ha így döntenének, szimplán azért mert a harcművészetekben jártas karakterről van szó. Nagyon kíváncsiak vagyunk a további fejleményekre. Mit szóltok Joneshoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.