Hirdetés

Hotel Transylvania - jön a folytatás és a sorozat

|

A Sony megerősítette a Hotel Transylvania 3-at, az animációs film rendezőjének személyét és azt is beharangozta, hogy zöld utat adott a sorozatnak.

Hirdetés

Bár a Hotel Transylvania 2 - Ahol még mindig szörnyen jó nem érte el az első rész színvonalát, még így is sokaknak kellemes szórakozást nyújtott (főleg a legfiatalabbaknak) és az árát is többszörösen visszahozta, így nem is lehetett kérdés, hogy a Sony Pictures Animation berendeli a harmadik részt is, de nem csak azt. 

Hirdetés

A Sony formálisan is bejelentette, hogy jön a Hotel Transylvania 3, amelynek rendezője legnagyobb meglepetésünkre ismételten Genndy Tartakovsky lesz. Azért olyan meglepő ez, mivel Tartakovsky azt nyilatkozta korábban, hogy nem szeretné elvállalni a következő filmet, ám láthatóan meggondolta magát. Magyarázata szerint ihletet kapott, miközben befejezte a már régóta várt Samurai Jack új szezonjának készítését. A Hotel Transylvania 3 2018. szeptember 21-én jelenhet meg Adam Sandler, Selena Gomez és Andy Samberg szinkronjával, Michael McCullers (Austin Powers filmek) forgatókönyvéből, azonban ez még nem minden. 

A Sony egyúttal zöld utat adott egy Hotel Transylvania animációs sorozatnak is, a Hotel Transylvania: The Television Series-nek, ami a Disney Channelen debütál jövőre és a Selena Gomez által szinkronizált Mavis tinédzser éveire fókuszál majd. Örülünk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.