Hirdetés

Ian McKellen és Barack Obama együtt rabolnak

|

Természetesen csak filmen. És ott sem igazán.

Hirdetés

Az ún. deepfake technológiát egyre többen, egyre nagyobb előszeretettel használják. Hol szimpla szórakozásból, hol pedig azért, hogy helyettesítsenek egy híresebb színészt valamelyik reklámban (például Bruce Willis-t egy orosz telefonreklámban). Akárhogy is, a youtube-on egész nagy felhozatalt láthatunk ilyenekből és nem úgy tűnik, hogy mostanában fognak ráunni a dologra. 

Hirdetés

Ennek a hóbortnak a meglovagolása gyanánt egy deepfake-művész (milyen furcsa ezt így leírni) összedobott pár percet, amelynek az Identity Thief (azaz: Identitástolvaj) címet adta, és amelyben három nevet (pontosabban arcot) hozott össze egymás mellé. Ian McKellen, Miley Cyrus, valamint Barack Obama a főszereplői és együtt hajtanak végre egy rablást. Mindeközben pedig beékelt egy másik kamu-előzetest, amelyben Olivia Colman ül mindenféle ülőalkalmatosságon. A címe: My Favourite Places to Sit. Tudjátok mit? Inkább nézzétek meg magatok:

A Katia Kvinge nevű alkotó egyébként arra húzta fel az Instagram-oldalát (valamint Tik-Tok profilját), hogy más, híres embereket személyesít meg, úgyhogy nem most kezdett csak belekóstolni ebbe a témába. Nyilván, felmerülhet a kérdés, hogy mindennek van-e azon túl értelme vagy létjogosultsága, hogy potenciálisan mosolyt fakaszt az arcunkra, de nem kizárt, hogy valami olyasminek vagyunk a tanúi, amelyet Hollywood, ha enged a csábításnak, akkor többet fog majd használni. Vagy legalábbis a performance capture-t biztosan, ami ennek az egésznek az alapja (lásd: Az ír című filmben a fiatalabb Robert De Niro, Pacino, vagy épp Joe Pesci felbukkanásai). 

És ti, ha nagyon eleresztenétek a fantáziátokat, akkor milyen színészeket, hírességeket látnátok szívesen egymás mellett játszani? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.