Hirdetés

Idén elkezdhet forogni a Sherlock Holmes 3

|

Hirdetés

Legalábbis a főszereplő Robert Downey Jr. szerint. A színész éppen az Amerika Kapitány: Polgárháború sajtókörútján vesz részt, így sorra záporoznak felé a kérdések. Az egyik a harmadik Sherlock Holmes mozira vonatkozott, amire a színész eképpen válaszolt.

Megpróbáljuk még ebben az évben elkészíteni. Kiakasztó, amikor azokat a Sherlock mozikat csináljuk. Mert tényleg nagy dolog menni és csinálni ezeket a filmeket. Mindig belefáradtam, de ugyanakkor izgatott is vagyok.
A Sherlock Holmes 3 már jóideje egy hatalmas kérdőjel Hollywoodban. Az első rész még az Avatar árnyékában, 2009 karácsonyán is egész szép sikereket könyvelhetett el, a 2011-es folytatás viszont a komolyabb vetélytársak hiányában is az elvárások alatt teljesített (tegyük hozzá, hogy sok sikervárományos, kritikailag is elismert mozi járt így abban az évben). A rendező Guy Ritchie is inkább elment megrendezni Az U.N.C.L.E. emberét - ami ugyancsak nem lett kasszasiker - és most fejezte be az Arthur Király munkálatait, míg Downey Jr. azóta jobbára csak Tony Starkként tündököl, Jude Law viszont továbbra is rendre felbukkan ebben-abban és többször nyilatkozta, hogy nagyon benne lenne a harmadik részben, de a fent felvázolt okok  miatt is nem egyszerű összehozni. Downey Jr. azért persze a rá jellemző cinikus humort sem hagyta otthon, amikor arról kérdezték, hogy akár most is neki állna a forgatásnak:
Előzetesen tehetünk néhány dolgot. Ha Skype-al feltudnánk venni, akkor egy hét alatt végeznénk is az egésszel.
Az egész most talán leginkább Guy Ritchie időbeosztásától függ, aki az Arthur Király végeztével talán szeretne szusszanni egy kicsit. Jude Law tavaly még azt nyilatkozta a harmadik rész kapcsán, hogy "intelligensebb és okosabb, de ugyanabban a birodalomban foglal helyet". A második rész fináléját elnézve mindenesetre nagyon kellene egy lezárás, és ha valóban jó a szkript, amit a Vasember 3-ért is felelős Drew Pearce jegyez, akkor semmi akadálya annak, hogy egy méltó lezárását kapjuk ennek a kalandor Sherlock Holmesnak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.