Hirdetés

Igazság Ligája - első képen Amber Heard Mera szerepében

|

Teljes felszerelésben pózol Atlantisz királynője.

Hirdetés

A Warner Bros. új megközelítésből áll neki jövőbeli DC filmjei marketing kampányának, amelyre szüksége is van miután egyre inkább kegyvesztetté válik a nézők körében az idén debütált adaptációkat követően. A Bővített Univerzum jövője felől pedig éppen ezért tudunk bizakodóak maradni, hiszen nem csupán a Wonder Woman-ből, de még az Igazság Ligájából is láthattunk meggyőző ízelítőket, jóval korábban a vártnál.

Hirdetés

A reklámkampány következő állomásánál megkaptuk az első képet Mera-ról, akit Amber Heard fog alakítani az Igazság Ligájában és az Aquaman filmben. A képregényekben Mera Atlantisz királynője és Aquaman felesége, aki képes "megkeményíteni" a vizet. Snyder filmjében valószínűleg arra fog szolgálni a karakter, hogy bemutassa Aquaman vízalatti világát, éppen ezért nagyon kíváncsian várjuk, hogy a rendező hogyan eleveníti meg Atlantiszt.

Az Igazság Ligájára egészen 2017. november 17-ig kell várnunk, ezért is olyan meglepő, hogy már most nem félnek felfedni az ilyen meglepetéseket. Reméljük nem fogjuk úgy érezni mintha már láttuk volna a fél filmet, mire a mozikba kerül, de ha a főellenséget nem lövik úgy el az előzetesekben, mint Doomsday-t a Batman Superman ellen esetében, akkor nem lehet nagy bajunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.