Hirdetés

Igazság Ligája - visszatér Lex Luthor

|

Már biztosan tudjuk, hogy a Lex Luthor alakító Jessie Eisenberg visszatér az Igazság Ligájában.

Hirdetés

Miközben változások zajlanak a DC-s filmek háza táján, az Igazság Ligája forgatása továbbra is zavartalanul folytatódik, Zack Snyderrel a rendezői székben. A Batman Superman ellen csalódást okozó értékelései láttán, amit még a film egyik szereplője is elismert, érthető, hogy a stúdió belepiszkál a dolgokba, de mit jelent ez a Liga számára?

Hirdetés

Egyelőre nem tudjuk. Chris Terrio forgatókönyve már nyilvánvalóan jóval Az igazság hajnala bemutatója előtt készen volt, de a szkriptek átírása, módosítása még a produkciós fázisban sem szokatlan. Most viszont egy rejtélyről mégis leránthatjuk a leplet, ugyanis a Jessie Eisenberg által alakított Lex Luthor biztosan visszatér a jövőre érkező filmben. A színész így nyilatkozott ezzel kapcsolatban, a londoni Comic-Conon.

"Én még várakozok. Nemrég kezdték el forgatni az Igazság Ligáját, és várok, hogy én is sorra kerüljek. Fogalmam sincs, hogy mennyit árulhatok el, úgy érzem, hogy egy drón már Washington óta követ, és ha elszólom magamat, akkor tudjátok, leszednek. De igen, úgy tűnik benne leszek, imádom, és imádok mindenkit, aki benne van. Igazán tehetséges emberek."

Habár Luthor pontos motivációi kimaradtak a Batman Superman ellenből, a film azt azért sikeresen alátámasztotta, hogy Eisenberg karakterére még érdemes lesz odafigyelni a DC Filmes Univerzum jövőjében. Egy törölt jelenetből ráadásul az is kiderült, hogy Lex felvette a kapcsolatot egy földöntúli lénnyel, vélhetőleg Steppenwolfal, aki a pletykák szerint az Igazság Ligája főellensége lesz.

Nektek bejött a Jessie Eisenberg féle Lex Luthor? Örültök, hogy újfent láthatjuk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.