Hirdetés

Ilyen lett volna a Polgárháború Pókember nélkül

|

Sokáig úgy volt, hogy a Sony miatt egyáltalán nem lesz benne Pókember a Polgárháborúban.

Hirdetés

A Sony A csodálatos Pókember 2. részével kicsit mellé nyúlt, hisz jól elhasalt a film a pénztáraknál és ezzel minden tervüket dobhatták a kukába, mint a Sinister Sixet vagy Venom saját filmjét. A vezetőség úgy döntött inkább megegyeznek Pókember jogaival kapcsolatban a Marvellel, akik dörzsölték is a tenyerüket rendesen, mert ezzel újra az övék lett az egyik legnépszerűbb képregénykarakter, akit sikeresen beépíthetnek a filmes univerzumukba.

 

Hirdetés

Igen ám, de ezt az Amerika Kapitány: Polgárháború előkészületeinél még nem tudták, és csak később írták bele a forgatókönyvbe egy másik szuperhős helyére. Arról nem szól a fáma, hogy pontosan melyik karakterre gondoltak, egyesek szerint csak Fekete Párduc vagy Hangya kapott volna több jelenetet. Aki már látta a filmet, az biztosan észrevette, hogy Tom Holland zseniális választás Peter Parker szerepére és eléggé otthonosan mozgott a szerepben, de a jeleneteit akár ki is hagyhatták volna a filmből. Ez azért alakult így, mert a forgatókönyv gyakorlatilag már kész volt, amikor a fejesek szóltak Russoéknak, hogy Pókinak is helyet kell szorítaniuk.

Időszűkében pedig ennyire futotta, bár soha nem is akartak komoly történetszálat adni neki, hisz még semmilyen elképzelésük nem volt arról, hogy merre is akarják vinni a karaktert. A cél mindig is az volt, hogy ne kelljen végignézni még egy nagybácsi halálát és sikerült mindezt beépíteni Tony karakterfejlődésébe is, ami nem kis munka lehetett. (Azóta amúgy már bejelentették, hogy Robert Downey Jr. szerepleni fog a Spider-Man: Homecoming stábjában.) Végül 30 percet kapott a végleges verzióban. 

Azok, akik hiányolják a sorozatos hősöket a filmekből kicsit morcosak is, hogy bezzeg Póki kapott helyet, de a többiek nem, legfőképp az Inhumans tagjait és Daredevilt hiányolták: előbbieknek azóta a saját filmjüket törölték a jövőbeni terveik közül és a Pokol konyhájának ördöge sem kapott még hivatalos berendelést egy harmadik évadra a Netflixtől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.