Hirdetés

IMAX posztereken a Legendás állatok és megfigyelésük

|

Két poszter érkezett a Legendás állatok és megfigyelésükhöz, aminek már a hosszát is tudjuk.

Hirdetés

A nyakunkon a Harry Potter-spin-off a Legendás állatok és megfigyelésük premierje, amihez múltkor már érkezett egy 4 perces IMAX kedvcsináló, most pedig egy hagyományos és egy stílusos IMAX posztert is kaptak a rajongók, valamint a film hossza sem kérdéses többé.

Hirdetés

133 perces játékidejével a legrövidebbek között foglal helyet a szériában, konkrétan a második a szintén David Yates rendezte a Halál Ereklyéi II. része után, ami stáblistával együtt 130 perces volt. Noha egy bevezető epizódtól hosszabb időtartamot várna az ember, nem ismeretlen világba csöppennek vissza a nézők és a sorozatra egyébiránt is jellemző volt, hogy fele-fele arányban készültek a 2 és fél órás, "eposzi" hosszúságú epizódok (Bölcsek Köve, Titkom Kamrája, Tűz Serlege, Félvér Herceg, Halál Ereklyéi I. Rész) és a rövidebb, tömörebb részek, mint Yates belépője és fináléja, valamint Cuarón újító mesterműve. Szóval reméljük, hogy eme két órába nem akarnak minél több mindent belesűríteni, úgy hogy a karakterek és a történet elsikkadjon, de Yates eddig sem volt egy látványorientált direktor és Rowling sem a felszínes karakterekről és sekélyes történetvezetésről híres.

Ami a posztereket illeti: az egyiken a jól ismert "szikraeső" kíséretében, mindenki dacosan/ábrándosan néz (azért az orrontó furkász kicsit elvesz a komolyság éléből), míg a másik egy valóban hangulatos, art deco stílusú plakát, amit tennénk is ki a falunkra. Legendás állatok és megfigyelésük bemutatójáig már csak alig több, mint két hét van hátra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.