Hirdetés

Íme Amerika Kapitány szobra teljes valójában

|

Korábban már beszámoltunk Amerika Kapitány szobráról, amit a karakter 75. születésnapja alkalmából állítanak - most már képünk is van róla.

Hirdetés

A legelső Amerika Kapitány képregény 1941. március 1-én jelent meg azzal a céllal, hogy az amerikai katonákat Steve Rogers elszántsága bátorítsa és vezesse csatába - nem véletlenül az szerepel a füzet borítóján, ahogy a Kapitány jól kiüti Hitlert. Mindez idén 75 éve történt, mialatt számtalan képregényt és feldolgozást kapott az amerikai zászlóba öltöztetett figura, közben egy nemzet jelképévé válva. Nem csoda hát, hogy a Marvel megadja az évforduló módját.

Hirdetés
 

A Marvel a karakter 75. születésnapját egy róla mintázott 13 láb, vagyis közel négy méter magas és egy tonna tömegű bronz szoborral ünnepli, amit először a holnap kezdődő San Diego-i Comic-Conon láthatnak majd élőben és fotózkodhatnak vele a szerencsések. Az Entertainment Weekly jóvoltából először vehetjük szemügyre a mesterművet: 

A rendezvényt követően a bronz Steve keletre utazik az országon át (amit a Marvel a közösségi médián publikál majd), hogy szülővárosába, Brooklynba szállítsák és felavathassák fel ünnepélyes keretek között augusztus 10-én. Itt több helyen is fellelhető lesz majd a hónapok váltakozásával. A 75. évforduló megünneplésének része egy vadonatúj, egyedi képregény, amelynek történetében a szobor is helyet kap. Sajnos ez kizárólag csak a nemzetközi Comic-Conon és jövőbeli Amerika Kapitány eseményeken lesz megvásárolható. A borítót meg tudjuk mutatni: 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.