Hirdetés

A Marvel nagy bejelentést tett, érkezik az Inhumans sorozat

|

A Marvel televíziós részlege hivatalosan bejelentette az Inhumans sorozat érkezését.

Hirdetés

Egy váratlan új sorozattal jön a Marvel Television, aminek formátuma ellenére nem a televízióban, hanem IMAX mozikban lesz a premierje. Az első két epizódnak legalábbis mindenképpen, amelyek 2017 őszén debütálnak világszerte (bár egyelőre nem tudni, hogy ebben benne van-e például Magyarország), ezt követően pedig hétről-hétre követhetjük az eseményeket az ABC műsorán.

Hirdetés

Nem titok, hogy eredetileg film készült volna az Embertelenekből, amit annak idején 2018. novemberére tűztek ki, ám később tolódott a premier, végül pedig teljesen lekerült a stúdió naptáráról. A mutánsokhoz hasonló, ám földönkívüli eredetű képességekkel rendelkező embereket, azaz az Emberteleneket már megismerhették az Agents of S.H.I.E.L.D. nézői, így talán több értelme van azzal a sorozattal párhuzamosan tovább fejteni történetüket. Az ABC, az IMAX és a Marvel Television közösen dolgoznak azon, hogy olyan szériát hozzanak létre, ami pótolja a mozifilm hiányát.

"Ez a példátlan szövetség egy bátor és innovatív megközelítést reprezentál, egy új és nagyszerű tévés tartalom elindításához," mondta Ben Sherwood, a Disney Media Networks alelnöke. "Jól mutatja a Disney/ABC hajthatatlan vágyát arra, hogy új és kreatív módokat találjunk a legjobb műsoraink bemutatásához, és globális elterjesztéséhez."

Az Embertelenek először 1965-ben, a Fantasztikus Négyes 45. számában bukkantak fel Stan Lee és Jack Kirby legendás párosa jóvoltából, néhány karakter pedig azóta is töretlenül népszerűnek és ikonikusnak számít a képregényolvasók körében: Pontosan ilyen Fekete Villám és az uralkodó család, az ABC sorozata pedig az ő történetüket fogja középpontba helyezni.

A Marvel senior kommunikációs menedzsere, Joe Taraborelli szerint jól megismerkedhetünk majd az Embertelenek nemesi családjával. Nektek felkeltette az érdeklődéseteket a készülő sorozat? Taraborelli szavait idézve: "Jobb, ha felkészültök!"

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.