Hirdetés

Marvel's Iron Fist - ütős az első előzetes

|

A New York-i Comic-Conon a Marvel és a Netflix soron következő önálló sorozata is képviseltette magát, ahol szolgáltak némi meglepetéssel.

Hirdetés

A Marvel és a Netflix végre lehozta az első teljes értékű előzetest az Iron Fist kapcsán, ami meg kell hagyni, valami durván jól néz ki! A New York-i Comic-Con panel során kiderült, hogy a Kéz nevű szervezettel komoly problémái akadnak majd főhősünknek, ami megmagyarázza, hogy milyen módon kerül képbe Danny Rand a Defenders-t illetően. K'un-Lun csupán említést kapott, a Jessica Jones-ból ismerős Jeri Hogarth viszont biztos visszatérő, mint Danny ügyvédje - ez mondjuk nem újdonság, ha valaki rendszeresen követi a híreket. Egy szó, mint száz: A kedvcsinálót odafent láthatjátok magyar feliratos változatban. 

Hirdetés

A panelen első alkalommal gyűlt össze így élőben a sorozat stábja, ám az utolsó percekben Charlie Cox (Daredevil), Mike Colter (Luke Cage) és Krysten Ritter (Jessica Jones) is csatlakozott a sztárokhoz, így végre összeállt a Defenders csapata, még ha csupán néhány fotóra is. A nyolcrészes miniszériát egyébként még idén elkezdik forgatni, hogy 2017 második felében egy újabb nagyszerű szériával gazdagodjunk a Jon Bernthal főszereplésével érkező Megtorló mellett. 

A történet szerint több éves eltűnést követően Danny Rand visszatér New York Citybe, hogy újra megpróbálja összekapcsolni múltját és a családi örökségét. Hihetetlen kung-fu mesterségével és a képességgel, hogy képes megidézni a tüzes Vasököl félelmetes erejét olyan bűnözőkkel veszi fel a harcot, akik megrontják körülötte a világot. A Marvel's Iron Fist showrunnere Scott Buck, főszerepekben Finn Jones (Danny Rand), Jessica Henwick (Colleen Wing), Jessica Stroup (Joy Meachum), Tom Pelphrey (Ward Meachum), David Wenham (Harold Meachum) és Rosario Dawson (Claire Temple). A sorozat 2017. március 17-én debütál a Netflixen.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.