Hirdetés

Itt a Star Wars VIII hivatalos alcíme!

|

Végre kiderült, hogy milyen alcímen emlegethetjük az idén mozikba kerülő Star Wars 8-at.

Hirdetés

Kevés filmet várunk annyira 2017-ben mint a Rian Johnson által rendezett Star Wars 8-at. A rajongók rengeteget spekuláltak arról, hogy vajon mi lehet az új trilógia középső darabjának alcíme, de a találgatásnak vége, itt a hivatalos bejelentés. Az nyolcadik epizód címe Star Wars: The Last Jedi, azaz Star Wars: Az utolsó Jedi.

Hirdetés

A Disney a következő sajtóközleményt tette közzé a címmel, a rajongóival és a Skywalker Saga következő fejezetével kapcsolatban:

Nekünk vannak a legnagyszerűbb rajongóink, ebben és minden más galaxisban is. Hogy kifejezzük hálánkat, szeretnénk ha elsőként értelsülnének a Skywalker saga következő fejezetének címéről, ami nem más mint: Star Wars: The Last Jedi.

A Star Wars: The Last Jedi-t Rian Johnson írta és rendezte, Kathleen Kennedy és Ram Bergman producerekként dolgoztak rajta, míg J.J. Abrams, Jason McGatlin és Tom Karnowski vezető produceri feladatokat láttak el.

Star Wars: The Last Jedi 2017. december 15-én érkezik a mozikba.

A film első posztere a hivatalos alcímmel már meg is érkezett! Mit gondoltok róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.