Hirdetés

Januárban jelenik meg a Joker DVD-n és többféle BD-n

|

Nemsokára otthonunkban is átélhetjük a Joker nyújtotta élményt.

Hirdetés

A film bejelentésekor senki sem hitte volna, hogy akkorát fog menni a Todd Phillips rendezésében készült Joker, mint aminek a szemtanúi lehettünk az elmúlt hónapokban. A Velencei Filmfesztivál fődíjas alkotása egyöntetűen pozitív kritikai és nézői fogadtatásban részesült, első korhatáros filmként egymilliárd dollár felett termelt a mozipénztáraknál, ráadásul a téli díjszezonban is okozhat még meglepetéseket. Amit mindenesetre biztosan tudunk, hogy mi mikortól és milyen változatokban élvezhetjük majd az otthonunkban.

Hirdetés

A Pro Video mához egy hónapra, egész pontosan január 22-én hozza el nekünk öt különféle kiadásban ezt a széles körben ünnepelt képregényfilmet. Ezeket szedtük össze nektek alább specifikációkkal, extrákkal és borítóképekkel együtt:

Joker DVD

Extrák (magyar felirattal): 
Kérem, üdvözöljék a Jokert!

Hangok: magyar (5.1), angol (5.1), lengyel (5.1)
Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, arab, bolgár, horvát, lengyel, román, szlovén, török
Kép: 1.85:1 (16:9), játékidő: kb. 122 perc

Joker BD

Extrák (magyar felirattal):
Így készült a Joker: A kulisszák mögé kalauzoló kisfilm, alternatív jelenetek Joaquin Phoenix-szel, jelmeztesztek és még más is!

Hangok: Dolby Digital: magyar 5.1, angol 5.1, angol képnarráció 5.1, cseh 5.1, lengyel 5.1, orosz 5.1, spanyol 5.1, thai 5.1
Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, arab, bolgár, cseh, egyszerűsített és összetett kínai, észt, görög, horvát, kantoni, koreai, lengyel, lett, litván, orosz, portugál, román, spanyol, szlovén, thai, török
Kép: 1080p HD 1.85:1 (16x9), játékidő: kb. 122 perc

Joker 4K UHD

Hangok: Dolby Digital: magyar 5.1, angol 5.1, angol képnarráció 5.1, francia 5.1 olasz 5.1, spanyol 5.1
Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, arab, bolgár, dán, finn, francia, görög, holland, norvég, olasz halláskárosultaknak, román, spanyol, svéd
Kép: 2160p Ultra High Definition 1.85:1 (16x9), játékidő: kb. 122 perc

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.