Hirdetés

Kevin Smith Jay és Néma Bob rebootban gondolkozik

|

Jay és Néma Bob visszatérnek, hogy kifigurázzák Hollywood rebootmániáját - legalábbis ez a jelenlegi terve Kevin Smith rendezőnek, aki már tárgyalt is a megfelelő emberekkel.

Hirdetés

Kevin Smith elmúlt években elkövetett filmes próbálkozásait felidézni nem lenne egyszerű feladat, azokhoz pedig kifejezetten pozitív képet társítani, szintén kihívásnak bizonyulna. Lehet ezzel vitatkozni, de Smith sajnos azon rendezők közé tartozik, akik még mindig a 90-es és a 2000-es évek elején rendezett alkotásaiból él meg a filmes piacon - bár tegyük hozzá, hogy a CW csatorna DC-univerzumos sorozatvilágának felépítésében is részt vesz, miután néhány Flash és Supergirl epizód direktori posztját is elvállalta, melyeket már pozitívabb fogadtatás követett.

Hirdetés

A közelmúlt próbálkozásainak sikertelenségével szembesülve nem volt teljesen meglepő, hogy Smith 2015-ben bejelentette, hogy a Shop-Stop 3 megvalósításán ügyködik, amely projekt azonban azóta dugába is dőlt. Szerencsére gond egy szál se, hisz míg a Shop-Stop franchise jogai nem is voltak Smith kezében, addig az alpári poénokkal és abszolút hülye karakterekkel operáló vígjátékok egyik alapfilmje, a Jay és Néma Bob visszavág történetesen Smith tulajdonjogát képzi, és a szókimondó rendező a Facebookon jelentette be a napokban, hogy már meg is írta egy reboot/folytatás forgatókönyvét.

"Az egész múlt hónapot végig nevettem, miközben a Jay és Néma Bob reboot forgatókönyvét írtam, amiben a Jersey-beli fiúknak vissza kell menniük Hollywoodba, hogy leállítsák a legújabb rebootját a régi Bluntman & Chronic Movie-nak, amit már eleve nagyon utáltak. Ez egy bevállalós, segghülye szatíra lesz, ami viccet csinál a filmipar jelenlegi remake/reboot őrületéből. Számíthattok egyaránt nagy sztárok cameóira, illetve egyéb ismerős arcokra! És ami még jó hír, hogy máris beszéltem a Miramaxból emberekkel, és benne vannak a projektben, úgyhogy remélem, hogy már idén nyáron leforgathatjuk a filmet!"

Egy önreflexív szatíra, mely gúnyt űz a hollywoodi gépezet reboot és remake mániájából? Ez még akár jól is elsülhet, főleg Kevin Smith szókimondó stílusában - és tegyük azért a szívünkre a kezünket, a Judd Apatow-féle színészi stáb lassan megfáradni látszó vígjátékai után tényleg felüdülés lehet egy kicsit oldschoolabb, provokatívabb, nettó hülyülés a mozikban. Ti beneveznétek rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.