Hirdetés

Jelentősebb szerepe lehet Mon Mothmának a Zsivány Egyesben

|

A Zsivány Egyesben visszatérő Mon Mothma jóval nagyobb szerepet kaphat, mint először képzeltük.

Hirdetés

Az ébredő Erő csodálatosan visszahozta az eredeti Star Wars trilógia szellemiségét és hangulatát, viszont az előttünk álló antológia filmeknek, vagy pontosabban "Star Wars történeteknek" lesz lehetőségük valóban visszautazni abba az időbe, ahol minden elkezdődött. Az első ilyen alkotás az idén érkező Zsivány Egyes, amelyben azt a lázadó csapatot ismerhetjük meg, amelyik ellopta a Halálcsillag tervrajzait.

Hirdetés

A Gareth Edwards rendezte filmből már láthattunk egy előzetest, amelyben rengeteg ismerős elemet fedezhettek fel a széria rajongói, ám az egyik legkellemesebb meglepetés egy rég látott ismerős arc felbukkanása volt. (Jó, talán az arc nem a legjobb szó rá, hiszen új színésznő került a szerepbe, ám a hasonlóság annyira kísérteties, hogy akár ikrek is lehetnének.)

Természetesen Mon Mothmáról, az egykori szenátorról és a Lázadó Szövetség egyik vezetőjéről van szó, akit 1983-ban ismerhettünk meg, A Jedi visszatérben, Caroline Blakiston megformálásában. Akkor csupán két percnyi rivaldafényt kapott a filmben, de ha mindig is többet szerettél volna belőle látni, akkor jó hírünk van, a Zsivány Egyesben megkapod.

Az első trailerből kiderült, hogy Mothma küldi el a fiatal törvényenkívüli Jyn Ersót (Felicity Jones) és Cassian Andor kapitányt (Diego Luna) arra a titkos küldetésre, hogy információt szerezzenek a Halálcsillagról. De ezen kívül mennyi köze lesz a történethez? Úgy fest, hogy egész sok. A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy szerint jelentősebb szerep jut neki:

"Valójában egész sokat láthatunk belőle. Kaotikus állapotok uralkodnak a Lázadó Szövetségben. Pánikolnak és komoly gondokkal küszködnek. Ő mindent megtesz annak érdekében, hogy vezetni tudja ezeket a Lázadó harcosokat, akiknek nagyon megoszlik a véleménye arról, hogy mit is kellene tenni."

A karakter eredetileg már a 2005-ös, A Sith-ek bosszújában visszatért volna, akkor Genevieve O'Reillyval a szerepben, de a vágószoba padlóján végezte, és csak a DVD exktrák között találkozhattunk vele. Edwards most nagyon okosan visszahozta a színésznőt Mon Mothma megformálására, mi pedig nagyon kíváncsian várjuk, hogy milyen lesz a Zsivány Egyesben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.