Hirdetés

Jennifer Lawrence szívesen lenne újra X-Men

|

Az Oscar-díjas színésznő beszélt az esetleges visszatéréséről az X-Men-franchise-ba.

Hirdetés

Nemzetközileg már bemutatkozott az X-Men: Apokalipszis, amely mindenhol rendesen megosztja a kritikusokat (mi szerettük), de hazájában csak jövő héten debütál, közben pedig a színészek folyamatosan adják a nyilatkozatokat eljövendő filmterveikről. Most Jennifer Lawrence nyilatkozott a szériában betöltött későbbi szerepéről.

Hirdetés

Lawrence kisasszony (avagy JLaw) korábban kijelentette, hogy az Apokalipszissel lejár a szerződése, de ha rendesen megfizetik, akkor visszatérne. Most ezzel kapcsolatban újabb érdekes dolgokat osztott meg:

"Szívesen visszatérnék. Imádom a rajongókat és imádom a karaktert is. De amikor rájössz, hogy mennyire fontos az éved és abból kihagyni három hónapot. Nem tudom. Nem kellene ennyire őszintének lennem."

Emellett Mystique Oscar-díjas megformálója azt is elárulta, hogy nemhogy az ő, de színésztársai visszatérése sem biztos még.

"Fassbender, McAvoy és én folyamatosan azt kérdezgettük egymástól, hogy "Te visszatérsz?" "Nem t'om. Visszatérek, ha te is."A Fox pedig megijedhetett, mert az egyezség, amit kötöttünk olyan, ha egyikünk nem tér vissza, akkor egyikünk sem."

Nyilván rengeteg függ a film fogadtatásától, amit nagyban árnyékolhatnak a már említett kritikák, valamint hogy még az év felénél sem járunk, de ez már a negyedik képregényadaptáció és a közönség mostanra már telítődhetett velük. Egyelőre nem ismert, hogy ki lesz a főgonosz (habár a stáblista utáni jelenet már adott is egy elég nyilvánvaló tippet), de a producer, Simon Kinberg szerint a következő rész már a 90-es években fog játszódni, és Bryan Singer egy korábbi nyilatkozata alapján az X-eket szeretné kivinni az űrbe, szóval a Fox biztosan gond nélkül meg fog tudni egyezni a színészekkel, akiknek a személyesebb projektjeik mellett biztosan jól jön egy állandó franchise is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.