Hirdetés

Már készül a Johnny English 3

|

Folytatódik a Johnny English széria, harmadszorra is visszatér Mr. Bean és James Bond szerelemgyereke. A forgatás már elkezdődött!

Hirdetés

A brit Working Title cég bejelentette, hogy megkezdődött a Johnny English 3 című akció-vígjáték forgatása, természetesen ismét Rowan Atkinsonnal (Mr. Bean) a főszerepben.

Hirdetés

A történetről egyelőre csak annyit tudunk, hogy Johnny English ismét megmenti a világot, de ez a minimum, amit várunk tőle. A korábbi részek alacsony költségvetésből viszonylag nagy bevételre tudtak szert tenni (ráadásul olyan meglepetésszereplők bukkantak fel Atkinson mellett, mint John Malkovich vagy éppen Gillian Anderson), így a producerek joggal remélhetik, hogy a harmadik Johnny English kaland is jövedelmező lesz a számukra. 

A Johnny English 3 várhatóan 2018. szeptemberében kerül a mozikba David Kerr (Doktorok, Bulis hatos, Manchester sötét oldalán) rendezésében, aki a Bond-filmekben otthonosan mozgó Robert Wade (A világ nem elég, Halj meg máskor!, Casino Royale, Skyfall) forgatókönyve alapján dolgozhatott. Egyelőre nem tudni, hogy kik fognak felbukkanni Rowan Atkinson oldalán a vásznon, de bárki is lesz, nehezen tudja majd Mr. Beant elhomályosítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.