Hirdetés

Jövő nyáron kezdődik az Aquaman forgatása

|

A Warner Bros. 2017 nyarára táblázta be a James Wan rendezésében készülő Aquaman munkálatainak kezdetét.

Hirdetés

Még jelenleg is nagyban folynak a nagyszabású Justice League film munkálatai, de a Warner Bros. már a következő projekt terveit is betáblázta. Jason Momoának nem sok idő jut majd a pihenésre, ugyanis jövő nyáron ismét belebújhat a karakterbe. Az eddig látottak alapján hiper vagánynak néz ki és úgy tűnik lubickol a szerepben. Bizonyára megint sok időt tölt majd el óriási medencékben hánykolódva. Ez így nevetségesen hat, de biztosan nem lehet panaszunk a végeredményt illetően.

Hirdetés

A Disney és a 20th Century Fox után a Warner sem akar kimaradni a mókából, ugyanis a Thor: Ragnarok és az Alien: Covenant után az Aquaman is Ausztráliában forog majd. Will Beall forgatókönyvíró szerint a produkció egyaránt a víz alatt és a szárazföldön is játszódik majd. Aquaman ellenfele pedig nem más, mint Black Manta lesz. Jason Momoa mellett Amber Heard és Willem Dafoe is feltűnik majd. Ha a jelenlegi időbeosztásba nem csúszik hiba, akkor 2018 július 27-én csobbanhatunk be leghamarabb Aquaman kalandjaiba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.