Hirdetés

Jövőre csúszik a London Has Fallen premierje

|

Hirdetés

A 2013-as Támadás a Fehér Ház ellen annak idején a kellemes meglepetés kategória volt, és egyszerűségével nem csak visszahozott valamit a a 90-es évek bájából, de Die Hard-abb volt John McClane akkori sírgyalázásánál is. A film pedig kellően sikeres volt ahhoz, hogy folytatást készítsenek hozzá. Most azonban, hogy Ridley Scott The Martian-ját egy hónappal  előrébb hozták novemberről októberre. Ennek következtében a gyártó stúdió úgy döntött, hogy kicsit elodázza az október elejére tervezett bemutatót egészen 2016 január 22.-ig. Persze az is lehet, hogy nem készültek volna el időre, hiszen pár forgatási fotón és plakáton kívül még nem adtak ki semmit a marketingesek. Annyi bizonyos, hogy az előző rész szereplői visszatérnek, hiszen a London has fallen története szerint Nagy-Britannia miniszterelnöke váratlanul meghal és a temetése - ahol a világ jelentős vezetői, így az Amerikai Egyesült Államok elnöke (Aaron Eckhart) is - terroristák célkeresztjévé válik és ismét elszabadul a pokol, amiben ismét a testőrség parancsnoka, Mike Banning (Gerard Butler) segíthet, valamint egy MI-6-os ügynök (Charlotte Riley), aki nem bízik senkiben. Az előző részből még visszatér Morgan Freeman, Angela Basset, Radha Mitchel és Robert Forster is, míg az újakat erősíti Jackie Earley Haley és Melissa Leo is.  Az első résszel ellentétben ezt az epizódot nem Antoine Fuqua (Kiképzés, a készülő A hét mesterlövész remake), hanem Babak Najafi (Banshee) dirigálja.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.