Hirdetés

Jurassic Park 4 - Egy új trilógia kezdete!

|

A Jurassic Park háza táján szinte semmi sem történik, de hír az mindig akad róla. Ezúttal Joe Johnston, a harmadik rész rendezője pedzegetett fontos kérdéseket a franchise jövőjét illetően.

Hirdetés

Steven Spielberg jelenleg is azon serénykedik, hogy temérdek más projektje mellett (Tintin trilógia, War Horse, Lincoln, Robopocalypse, Indiana Jones 5) összehozza a Jurassic Park negyedik részét is, amiről korábban az hírlett, hogy reboot lesz. A rendező most Mark Protosevich forgatókönyvíróval egyeztet a hovatovábbról, addig is a trilógia záródarabjának készítője, Joe Johnston eldiskurálgat az újságírókkal. Az úriember elfecsegte, hogy legjobb tudomása szerint a Jurassic Park 4-et egy újabb trilógia első darabjának szánják és új fonalat vesz fel, más irányba indulnak el vele. Johnston szerint teljesen különböző lesz a régi és az új trilógia, de természetesen figyelembe veszik az eredeti Jurassic Park részeket is. Örülünk, Vincent?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.