Hirdetés

Új főszereplője is lesz a Jurassic World 2-nek

|

Nem Chris Pratt és Bryce Dallas Howard lesz az egyedüli főszereplő a Jurassic World folytatásában.

Hirdetés

Habár csak a jövő év első felében kezdődnek meg a Jurassic World 2 munkálatai, a tavaly hatalmas sikert hozó film folytatásáról szerencsére már szállingóztak a hírek az elmúlt hónapokban, napokban. A rendező J. A. Bayona nemrég például nagy vonalakban elárulta, hogy mire számíthatunk a 2. részben, most viszont egy sokkal konkrétabb információ érkezett: egy casting felhívás alapján egy új központi karakterről rántották le a leplet.

Hirdetés

Egy fiatal, 9-10 év körüli lányt keresünk. A karakter neve Lucy, aki egy érzékeny és okos személyiség. Lucy-nek képesnek kell lennie kezelni az érzelmek széles skálájából származó gyengéd pillanatokat az apjával, mint például a szorongást, bátorságot, sokkot.

- áll a felhívásban.

Ami még kiderült a felhívásból, hogy a Lucy-s jelenetek forgatása 2017. februártól egészen júniusig fog tartani Nagy-Britanniában, így úgy tűnik, a dinoszauruszok ezúttal nem csak az Isla Nublar-on fognak garázdálkodni. És hogy ki lehet ez a rejtélyes Lucy? Egyenlőre fogalmunk sincs, de a forgatás kezdetéig, melynek egy része Hawaii-on is zajlik majd, reméljük felfedik a kilétét. A Jurassic World 2 2018. június 22-én debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.