Hirdetés

Később jön a Legenda és a London Has Fallen! (Frissítve)

|

Hirdetés

Két film megjelenési dátumában is változások történtek a napokban. Először is, a Deadline jelentése szerint a London Has Fallen 2016. január 22-ről március 4-re került át. A meglepően sikeres Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen) c. film folytatását Babak Najafi rendezi, melyben Gerard Butler visszatér, mint az amerikai titkosszolgálat vezetője, akinek most egy hatalmas merényletet kell megakadályoznia a brit miniszterelnök temetésén. Főbb szerepekben feltűnik még Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett, Melissa Leo, Robert Forster, és Jackie Earle Haley. Másodszor, az Oscar-díjas Brian Helgeland (Szigorúan bizalmas) gengszterfilmjének, a Legendának a premierje került át október 2-ről november 25-re. Ez az a film, ahol Tom Hardy két szerepben is feltűnik, ugyanis ő játssza a ’60-as évek Londonját rettegésben tartó alvilági testvérpár, a Kray ikrek mindkét tagját: Reggie-t és Ront is. Kiváncsian várjuk, Londonban is el lehet-e akkora pusztítást véghez vinni, mint Washingtonban, és hogy Hardy dupla alakítása milyenre sikerült. Frissítés: a magyar forgalmazó jelezte felénk, hogy a Legenda hazai dátuma változatlanul október 8, minket nem érint a csúsztatás!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.