Hirdetés

Kevin Smith a Deadpool rendezőjét akarja a Flash film élére

|

Megvan a tökéletes rendezőjelölt a Flash film számára?

Hirdetés

Múlt hónapban nagy csapás érte a Warner Bros. önálló Flash filmjét, hiszen az alkotás élén álló Rick Famuyiwa kihátrált a projektből, a szokásos kreatív nézeteltérésekre hivatkozva. A stúdió azóta is keresi a rendező utódját, ami igencsak sürgető feladat, hiszen a főszerepet alakító Ezra Miller szerint még idén el szeretnék kezdeni a forgatást. Nem egyszerű dolog ilyen rövid időn belül megtalálni a megfelelő embert a feladatra, de Kevin Smith meglátta a lehetőséget a Deadpool 2-t maga mögött hagyó Tim Miller-ben, akit melegen ajánl az állásra.

Hirdetés

Smith-ről köztudott tény, hogy hatalmas képregény rajongó, azt pedig többször is kifejezte, hogy mennyire odavan a Flash sorozatért. Tavaly lehetőséget kapott egy epizód rendezésére, ami olyan jól sikerült, hogy idén is visszahívták dirigálni, de ezúttál már nem csak a világ leggyorsabb emberének, hanem az Acéllánynak, azaz Supergirlnek is rendezett egy részt. Filmkészítői kötelességeit letudva, Smith visszatért podcastjéhez, ahol Marc Bernardin-al beszélték át az aktualitásokat, melyek közt felmerült a Flash film rendezőhiánya. Beszélgetőpartnere több lehetséges nevet is felsorol a posztra, de mikor Tim Miller-hez ért Smith megállította és egyenesen zseniális választásnak hívta.

Az év elején hatalmas sikert aratott a Tim Miller oltalma alatt készült Deadpool, ezért mindenkit sokként ért, amikor a rendező felállt a folytatás rendezői székéből. A pontos okok talán sosem lesznek tisztázva, egyedül annyit tudunk, hogy Miller egy nagyobb költségvetésű filmet akart kreálni, ami nem egyezett Ryan Reynolds producer és főszereplő nézeteivel, aki meg szeretne maradni a gyökereknél. Nem tudhatjuk, hogy Miller-t egyáltalán érdekli-e a DC-s projekt, de a stúdiónak gyorsan kell találnia valakit, ha 2018. márciusára valóban mozikba szeretnék küldeni a filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.