Hirdetés

Kickboxer: Vengeance - Érkezik a folytatás és posztert is kaptunk hozzá

|

Hirdetés

A Kickboxer franchise még idén új életre fog kelni a Vengeance alcímmel érkező epizóddal, amelyhez egy rövidke trailer is érkezett decemberben, ám a premier pontos dátuma továbbra is tisztázatlan. Miközben az akció-thriller megérkezésére várunk, kiderült, hogy már a folytatáson is dolgozik a stúdió, amelyben a Trónok harca "Hegye", Hafþór Júlíus Björnsson fogja alakítani az antagonistát. Rob Hickman producer a következő nyilatkozatot adta a Kickboxer: Retaliaton névre hallgató folytatásról:

A visszajelzések, amiket már a film bemutatása előtt kapunk, egyszerűen elképesztőek, ezért nagyon izgatottak vagyunk, hogy tovább folytathatjuk a franchiseot, magával A Heggyel a csapatban.
A Kickboxer: Vengeance sztárjai, Alain Moussi és Jean-Claude Van Damme biztosan visszatérnek a következő részben is, ám arról egyelőre nincs hír, hogy a film további szereplői, név szerint Dave Bautista, Gina Carano, Georges St. Pierre, Luis Da Silva Jr. és Sam Medina beköszönnek-e a folytatásban. Az előkészületek már zajlanak, a forgatás pedig májusban veszi kezdetét Thaiföldön, miután Björnsson befejezi a 2016-os Világ Legerősebb Embere versenyét.
PHzxXb6o19nBCC_1_l
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.