Hirdetés

Kingsman: The Golden Circle - Íme Channing Tatum a forgatáson

|

A Magic Mike vagy éppen a 21 Jump Street nézése közben még nem is sejtettük, hogy Channing Tatum előbb-utóbb ügynök lesz.. Mutatjuk, hogyan néz ki Kingsmanként.

Hirdetés

Egy hónapja már, hogy kiderült Channing Tatum csatlakozása a Kingsman: The Golden Circle szereplőgárdájához, amelynek főszerepében visszatér Taron Egerton Tökiként és számos más ismerős arcra is számíthatunk, míg a rendezői posztot ismételten Matthew Vaughn tölti be. A történetben az fogja jelenteni a legfőbb vérfrissítést, hogy hőseink főhadiszállását - a Skyfallhoz hasonlóan - támadás éri, a nyomok pedig Amerikába vezetnek, ahol Tökiék a helyi ügynökök, a The Statesman segítségét kérik, amelyet Halle Berry vezet. A film főgonoszát, Poppy-t Julianne Moore alakítja majd, Pedro Pascal pedig egy Jack Daniels nevű karaktert személyesít meg, de pletykálják Elton John felbukkanását is. 

Hirdetés

A Kingsman 2 stábja jelenleg Londonban forgat, ahol nem volt nehéz a lesifotósoknak kiszúrni a talpig öltönyben mászkáló, elegáns Tatumot és természetesen gyorsan lőttek is róla pár fotót. Az alábbiakban a ComingSoon képeit láthatjátok (arra azért felhívnánk a figyelmet, hogy Tatum végig ruhában van, bocsi hölgyek!): 

A Kingsman: The Golden Circle a 20th Century Fox tervei szerint 2017. június 16-án mutatkozik be világszerte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.