Hirdetés

Különleges kiadásban jelenik meg a Majdnem híres

|

A gyűjtőknek igazi csemege lehet.

Hirdetés

Cameron Crowe 2000-ben bemutatásra került Majdnem híres című filmje sokunknak a szíve csücskét jelenti - nem csupán fantasztikus zenei aláfestései miatt, de szívhez és hallójárathoz szóló története végett is. Éppen ezért igazán örömteli hír, hogy mind 4K Ultra HD-formátumban, mind pedig Blu-ray-en is kiadásra kerül a film július utolsó hetében - mégpedig nem is akármilyen változatban. 

Hirdetés

A 2 lemezes kiadvány tartalmazza nem csupán a moziban látott változatát a filmnek, de a bővített változatot is, amely bő fél órával hosszabb az amúgy sem rövidnek minősülő, kétórás alkotásnál. De ha ez még nem lenne elég, a kötelező extra tartalmakon kívül maga a borító is igazi csemegének minősül. Amint azt tudni lehet, a Majdnem híres főcíme alatt a rendező kezét látjuk, amint felírja a szereplők és a filmben közreműködők nevét - ezen felbuzdulva a magyar forgalmazó azzal az ötlettel állt elő, hogy egy jubileumi kiadás apropójából a honi borítóra is felkerülhetne a direktor kézírása. Nagy örömünkre (és a forgalmazó örömére) Crowe nem zárkózott el az ötlettől, sőt, örömmel állt rendelkezésére a gondolat kivitelezésének. 

Aki esetleg nem ismerné a filmet, a Majdnem híres egy zenerajongó fiúról szól, aki lehetőséget kap arra, hogy kedvenc bandájával tartson egy turnéjukon abból a célból, hogy cikket írjon róluk. Útjuk során William bepillantást nyer a kulisszák mögé, megtanulja milyen egy rocksztár élete, ahogyan azt is kénytelen belátni, hogy ezeknek a sztároknak az élete bizony nem mindig fenékig tejfel. A film azóta is Cameron Crowe egyik legjobb filmjeként van számon tartva és olyan színészek tündökölnek benne, mint Billy Crudup, Kate Hudson, Phillip Seymour Hoffman, valamint Frances McDormand és Zoey Deschanel. A filmet a Gamma Home Entertainment forgalmazza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.