Hirdetés

Tudjuk, hogy hol fog játszódni a Legendás állatok és megfigyelésük folytatása

|

Ugyan még mozikba sem került a Legendás állatok és megfigyelésük, de máris tudjuk, hogy hol fog játszódni.

Hirdetés

A Doctor Strange mellett a november hónapot egy másik mágus, Göethe Salmander tartja izgalomban a fantasy és geek közösséget. J.K. Rowling Harry Potter előzmény sorozata eredetileg trilógiának indult, de nem rég maga az írónő jelentette be, hogy 5 részre számíthatnak a rajongók, amelyek 2 évente érkeznének a mozikba. Azt már tudjuk, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük második epizódja napra pontosan két évvel az idei bemutató után kerül a mozikba, most pedig már azt is tudjuk, hogy a cselekmény pontosan mikor és hol fog játszódni.

Hirdetés

A legendás Oscar-díjas látványtervező, Stuart Craig - aki mind a nyolc Potter-film és a Legendás állatok... díszleteiért is felelt - kotyogott ki pár infót a SnitchSeekernek még áprilisban, amely szerint a folytatás Párizsban fog játszódni, méghozzá 1926-ban, tehát ugyanabban az évben, amikor az első rész is játszódni fog. Most ezt az infót erősítette meg a rendező David Yates az Empire magazinban (ami nagyon csecse limitált borítóval edzi a népet a filmre), aki emellett további érdekességeket lebegtetett meg. A rendező ambiciózusnak nevezte az alkotást és ezt a folytatásban is a háttérstábot erősítő Craig reakciójával írta le:

Stuart fáradhatatlan és rendíthetetlen, ha a munkáról van szó, de amikor meglátta a Legendás állatok... 2 forgatókönyvét azt mondta: "Hadd gondolkozzam egy percig!"

Talán további olyan lényekkel is találkozhatunk, amelyekkel csak a könyvekben (a vélák adnák magukat, ha már Franciaország) vagy még azokban sem. Például tengeri kígyók a Szajnában elég szép kis felfordulást okoznának.

Emellett a Grindelwald-vonal is vélhetően hangsúlyosabb lehet, hiszen az első rész marketinganyagai alapján is a Voldemort előképének tekinthető sötét varázsló már komoly fenyegetést jelent Európára. Azt még nem tudjuk, hogy Grindelwald személyesen is felbukkan-e a folytatásban, de ha minden igaz a 40-es éveiben járó Albus Dumbledore igen, akinek újracastingolása még a jövő zenéje (mi mondjuk egy Ewan McGregornak, vagy egy Michael Fassbendernek tudnánk örülni, előbbinek ráadásul Obi-Wanként már van rutinja bölcs mentorok fiatalkori megformálásában), de az biztos, hogy Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alllison Sudol és Dan Fogler újra fel fog bukkanni, legalábbis több filmre szól a szerződésük, és a folytatás szkriptjét is Rowling jegyzi, ahogy a kamera mögött is Philippe Rousselot (Nagy Hal, Sherlock Holmes) foglal majd helyet. Persze előbb várjuk meg az első rész fogadtatását, amire már csupán 3 hetet kell várnunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.