Hirdetés

Karakterposztereken a Legendás állatok és megfigyelésük

|

A Harry Potter spin-off beszédes poszterekkel - szám szerint 9-el - jelentkezett.

Hirdetés

Mintha a Marvel és a Warner marketingesei a fejükbe vették volna, hogy versenybe szálljanak, mert csak egy nyerheti el a Hónap mágusa díjat, ugyanis a Doctor Strange jó ideje tartó reklámgépezetével a Legendás állatok és megfigyelésük is felvette a kesztyűt. Most például pár csecse karakterposzterrel.

Hirdetés

Ezek a poszterek pedig - mivel nem könyvön alapszanak - a karakterek neve mellett azok titulusát is leírják. Az Entertainment Weekly-ben napvilágot látott marketing anyagok a nyilvánvaló infomorzsák mellett újakkal is szolgálnak. Azt eddig is tudtuk, hogy Göethe Salmander (Eddie Redmayne) egy magizoológus, Percival Graves (Colin Farrell) a MACUSA (a Mágiaügyi Kongresszus) auror parancsnokságának a feje (és valami ismerős is ott virít a plakátján), míg Jacob Kowalsky (Dan Fogler) egy magnix, avagy egy mugli. Az viszont már az újdonság erejével hathat - és ez már kisebb SPOILER azoknak, akik a moziban szeretnének meglepődni - hogy míg Porpentina Goldstein (Katherine Waterston) a MACUSA aurorja, addig húga, Queenie legilimentor. Hogy milyen bonyodalmakat okoznak az állatok az 1926-os New Yorkban, annak varázsvilágában és politikájában, azt november 17.-étől tudjuk meg a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.