Hirdetés

Petíció indult, hogy hivatalosan is Disney hercegnővé nyilvánítsák Leia-t

|

Rajongók tízezrei szeretnék, ha Leia-ból Disney hercegnő válna.

Hirdetés

Még mindig nehezünkre esik elhinni, hogy valóban itt hagyott minket Carrie Fisher, a Star Wars filmek Leia hercegnője. Sokan sokféleképpen szeretnének tisztelegni a néhai színésznő előtt, a legújabb főhajtás olyan rajongók kezdeményezték, akik azt szeretnék, ha a Disney hivatalosan is a saját hercegnői közé sorolná a Fisher által alakított ikonikus karaktert.

Hirdetés

Az interneten indított petíció máris több, mint 75 ezer virtuális aláírást gyűjtött, ezzel túllépve az eredetileg 50 ezerre kitűzött végcélt, ami azóta 150 ezerre módosult. A Disney 2012-ben vásárolta fel a Lucasfilmet, melynek köszönhetően Star Wars filmek egész sorát élvezhetjük az elkövetkező években. Ezek központi eleme egy új trilógia, amelynek első darabját, Az ébredő Erőt 2015. decemberében mutatták be, és többek között Carrie Fisher is visszatért Leia Organa szerepében. A karakter CGI-al létrehozott fiatalabb változata a némrég bemutott Zsivány Egyesben is felbukkant egy rövid cameo erejéig, a jogok birtokában pedig a stúdió bármikor Disney hercegnőnek nyilváníthatná a karaktert. A petíció elindítói ezzel a szöveggel kampányolnak ügyük mellett:

"Carrie Fisher tragikus elvesztése után, úgy érezzük, hogy a Disney-nek ideje szakítania a szabállyal és Leia hercegnőből egy hivatalos, animált Disney hercegnőt kell készítenie. Csodálatos módja lenne ez annak, hogy emlékezzünk Carrie-re, és annak is, hogy a Disney üdvözölje az egyik új tulajdonát, amiért milliók rajonganak világszerte. Nem mást kérünk, mint hogy a Walt Disney Corporation tartson egy teljes szertartást, melynek keretén belül bemutatkozik Leia, mint a legújabb Disney hercegnő, valamint amiben tisztelegnek Carrie Fisher emléke előtt."

A szabály, ami elsősorban visszatartja ennek létrejöttét az, hogy a Disney csupán az animációs filmekben feltűnt karaktereit tekinti hivatalos hercegnőknek. A cég számára ez különösen fontos, hiszen eköré épít számos árucikket. Leia hercegnő esetében azért talán mégiscsak lehetne kiskaput találni, hiszen a karakter már felbukkant animált formában a Star Wars: Lázadókban. Ha ti is úgy gondoljátok, hogy szép gesztus lenne ez Carrie Fisher, valamint Leia felé, akkor nyugodtan támogassátok a petíciót egy aláírással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.