Hirdetés

Leleplezték a Twin Peaks teljes színészgárdáját és nagyon meglepődtünk

|

Hirdetés

Idén 25 éve, hogy befejeződött a 90-es évek, sőt a televíziós sorozatok egyik legmeghatározóbb darabja, a Twin Peaks. David Lynch misztikumokkal teli, gyakran szürrealizmusba hajló kultsorozata mindenkit a képernyők elé ragasztott és az eltelt évek során hihetetlen magasságokba emelkedett a rajongók által. Az IMDb-n jelenleg a top 10 legmagasabb értékelésű sorozatok között tudhatja magát, ennyi idő elteltével is. A Twin Peaks láz újra előtört 2014 decemberében, ugyanis Lynch és Mark Frost a sorozat készítői bejelentették, hogy másfél év múlva újra visszatérhetünk a rejtélyekkel teli kisvárosba egy csésze ízletes kávéra. A bejelentés óta folyamatosan találgatások folytak, főként a stábot illetően, hogy visszatérnek e az eredeti színészek és, hogy milyen új arcokkal bővíthetik majd a színészgárdát. A hónapok óta tartó spekulációk ma véget érnek, ugyanis David Lynch nyilvánosságra hozta a Showtime által újjáélesztett Twin Peaks teljes színészgárdáját. A teljes alatt, annyira teljeset értünk, hogy konkrétan minden felbukkanó színész felkerült a listára, azaz egészen pontosan 217 fő. Ezen a bizonyos listán egészen meglepő nevek is szerepelnek, mint például: Amanda Seyfried, Naomi Watts, Ashley Judd, Jennifer Jason Leigh, Laura Dern, Ernie Hudson, Michael Cera, Trent Reznor, Jessica Szohr, Jane Levy, Richard Chamberlain, Robert Knepper, Jim Belushi, Tom Sizemore, Ethan Suplee, Balthazar Getty, Bailey Chase, David Koechner, David Dastmalchian és Larry Clarke. De ez csupán néhány név a sok közül, lejjebb görgetve ti is tudtok szemezgetni a jó néhány ismerős nevet felvonultató stáblistából. A Twin Peaks jelenlegi tudásunk szerint 2017-ben tér majd vissza, egyes híresztelések szerint két évaddal is. Ünnepeljük meg a hírt egy bögre forró kávéval!

via GIPHY Azoknak a színészeknek a nevét, akik már korábban már szerepeltek a sorozatban egy csillaggal (*) jelölték meg.
twinpeakscast1
twinpeakscast2
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.