Hirdetés

Lesz Bourne 6, és valószínűleg nem Jeremy Rennerrel

|

A Bourne filmek producere pozitívan látja a franchise jövőjét, de a Renner-féle verziót nem tervezik továbbgörgetni.

Hirdetés

Kritikailag nem volt túlságosan átütő siker sem a legutóbbi, Matt Damonnal készült, sem az az előtti Jason Bourne film Jeremy Rennerrel. De mivel elegendő pénzt hoztak a konyhára, Hollywood kész zöld utat adni még egy folytatásnak. Frank Marshall producer szerint már csak egy feltételnek kell megfelelni: Egy eladható, jó sztorit kéne írni hozzá.

Hirdetés

Marshall elég optimistán nyilatkozott a franchise jövőjéről. Elmondta, hogy Matt Damonnal és Paul Greengrassel is egyetértenek abban, hogy az előző film sikeresnek mondható, így nincs akadálya egy hatodik résznek sem:

Mindkét emberrel beszéltem. Nyilvánvalóan elégedettek a legutóbbi rész eredményével. Tényleg a történeten múlik, pont mint a mostanin. Mindenki azt mondja, hogy "Ha egy jó történettel jössz hozzánk, átgondoljuk." Előbb tartunk egy kis szünetet, aztán újra beleássuk magunkat és keresünk egy jó sztorialapot. Az előző rész végét kellően nyitva hagytuk, így bárhonnan lehet folytatni Bourne útját. Majd meglátjuk, hogy mire jutunk.

A Bourne széria csúcsát a Bourne-ultimátummal érte el 2007-ben, mely után következett egy spinoff Jeremy Renner főszereplésével, A Bourne-hagyaték címmel. Ez már annyira nem váltotta be a rajongók elvárásait, hogy piacilag is az egyik leginkább alulszerepelt epizódja volt a franchise-nak. A Universal eredetileg még tervezett egy nekifutást a spinoffnak, de Frank Marshall szerint erre van a legkevesebb esély.

Valószínűleg nem lesz. Nem tudom. Lehet folytatni a történetét, de nem....nem igazán beszélünk róla.

Ebből az következik, hogy ha folytatás lesz, akkor az valószínűleg Matt Damonnal készül majd továbbra is, és talán sosem tér vissza a Renner-féle vonal. A kérdés már csak az, hogy mennyi szünetet vesznek ki az alkotók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.