Hirdetés

A London Has Fallen nem szereti a brit látnivalókat

|

Hirdetés

Gerard Butler 2013-as kasszasikere, a Támadás a Fehér Ház ellen megkapta első kedvcsináló poszterét. A London Has Fallen a Big Bent dönti le. És a hírek szerint ez még csak a kezdet. Mert amikor a brit miniszterelnök meghal, a világ vezetői által látogatott temetése elsőszámú terrorista célponttá változtatja brit fővárost. Ennek pedig

„minden jól ismert nevezetesség áldozatul esik Londonban” – áll a hivatalos közleményben.
Szerintetek Gerard Butler, mint az elnöki testőrség vezető ügynöke melyik híres épületért fog a legjobban küzdeni? Buckingham Palota? Tower Bridge? Royal Albert Hall? A London Has Fallen további szereplői között ismét feltűnik Aaron Eckhart, Morgan Freeman, Angela Bassett és Melissa Leo. Ezenkívül szerepet kapott Robert Forster, Sean O’Bryan, Radha Mitchell, Jackie Earle Haley, Alon Aboutboul, Charlotte Riley és Waleed Zuaiter is. Alább pedig megnézhetitek az új posztert. Londoniak vigyázzatok!
London-Has-Fallen-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.