Hirdetés

Már készül az Assassins Creed film folytatása!

|

Hirdetés

Még egy árva trailert sem láthattunk a Michael Fassbender főszereplésével érkező és Justin Kurzel (Macbeth) rendezésében készült első Assassins Creed filmből, máris úgy hírlik, hogy az illetékesek már készítik elő a folytatást. 2016-ban ez meglep még bárkit is? A Tracking Board információi szerint a New Regency már dolgozik az Assassins Creed folytatásán, amelyről jelenleg még túl sokat nem tudni, de az már biztosra vélhető, hogy Michael Fassbender visszatér színészként és producerként egyaránt. Rajta kívül várhatóan ismét a stáb részét képezi majd többek között Jean-Julien Baronnet a Ubisoft Motion Pictures-től (a Ubisoft adaptációért felelős részlege), Matt Phelps a Ubisofttól felügyeli a munkálatokat, Conor McCaughan a DMC Filmes produkciós cégen keresztül támogatja a projektet, míg Frank Marshall a Kennedy-Marshall Company-vel a háta mögött producerkedik.

3017607-creed
Persze ez önmagában nem sokat mond az egyszerű filmnézőknek, de annyit bárki leszűrhet belőle, hogy a kiadók hosszútávra terveznek az Assassins Creed szériával, Fassbender neve pedig már-már garancia a minőségre, így bizakodunk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.