Hirdetés

Már meg is van a Bad Boys 3 rendezője?

|

Hirdetés

Örültünk, mint Michael Bay a robbantásnak, mikor a napokban kiderült, hogy végre mozgolódás van a Bad Boys 3 körül, ráadásul Will Smith szavaiból egyértelműen azt vehette ki a rajongó, hogy ő és Martin Lawrence is visszatérnek a főszerepekre. De mégis ki dirigálhatja majd őket a Transformersező Bay helyett? A Füstölgő ászok, a Szupercsapat és a Fehér pokol rendezőjét, Joe Carnahan-t már többször is szóba hozták a pletykák a Bad Boys 3-mal és a film forgatókönyvének megírásával, ám eddig hivatalosan még senki sem erősített meg a bevonását. Most maga Carnahan osztott meg egy képet a Bad Boys 3 kapcsán Twitterjén:

Nem kell hozzá atomfizikusnak lenni, hogy kikövetkeztessük Carnahan utalását, noha hivatalosan továbbra sem mondta ki, hogy ő rendezi majd a Bad Boys 3-at, ami a Columbia Pictures tervei szerint 2017. február 17-én mutatkozhat be (két évvel később, 2019. július harmadikán pedig követi őt a Bad Boys 4). Nektek hogy tetszik Carnahan csatlakozásának ötlete?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.