Hirdetés

Másfél év múlva jöhet az új Batman film?

|

A Time Warner vezérigazgatója érdekes nyilatkozatot tett a következő szóló Batman mozival kapcsolatban.

Hirdetés

Idén márciusban megismerkedhettünk Ben Affleck-el a Sötét Lovag szerepében a Batman Superman ellenben. A filmet megelőzve rengetegen kételkedtek abban, hogy Affleck a megfelelő választás, de a premiert követően a rajongók többsége elfogadta őt Gotham védelmezőjeként. Karakterének természetesen központi szerep jut a DC Bővített Univerzum további alkotásaiban, ráadásul a közeljövőben egy szólófilmben bizonyíthat, nem csupán színész, hanem rendező és íróként is.

Hirdetés

A nagy kérdés egyedül annyi, hogy mikor érkezhet a mozikba a 'The Batman' címen emlegetett darab? A választ talán a Time Warner vezérigazgatója, Jeff Bewkes máris elkotyogta, aki így nyilatkozott a filmről:

"Ben bejelentette a Batman filmet, amit ő fog rendezi, írni és szerepel is benne. Azt hiszem másfél év van még hátra."

Ami nem egészen világos az az, hogy vajon Bewkes a forgatás kezdetére, vagy a film premierjére utal azzal, hogy "másfél év van még hátra"? Ha nem vesszük másodpercre pontosan a 18 hónapot, akkor két premierdátumot is felfedezhetünk a közelében. Az egyik időpont 2018. március 18., a másik 2018. július 27., viszont eddig úgy tudtuk, hogy az előbbi a Flash filmet, míg utóbbi az Aquaman mozit rejti. A Warner Bros.-nak ezeken kívül van még két kitűzött dátuma, eddig meg nem nevezett DC filmek számára, 2018. október 5-én és 2019. november 1-én. Bármelyik is a szóló Batman film, a forgatásnak már legalább egy évvel a premier előtt el kellene kezdődnie, hogy mindennel végezzenek rajta mire a mozikba küldik.

Azonban Ben Affleck-től tudjuk, hogy ő nem szándékozik kamerák elé küldeni a forgatókönyvet, mielőtt az nem lenne hibátlan. Persze joggal gondolhatjuk, hogy lassacskán összeáll az a szkript, hiszen nemrégiben már Joe Manganiello-t is beválogatták Deathstroke szerepére. A legújabb fejleményekért mindenképpen nézz vissza hozzánk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.