Hirdetés

Meg - Jason Statham egy óriási cápával csap össze

|

Hirdetés

Nem, nem olvastad félre a hír címét és nem is egy újabb Asylum-agymenésről van szó: a Meg koncepciója olyannyira komoly, hogy vetekedhetne Tommy Lee Jones elhíresült nézésével, viszont valószínűleg nem nézegetjük majd annyira szívesen, mint azt, még akkor sem, ha a Nemzet aranyának rendezője, Jon Turteltaub felel a filmért Lorenzo di Bonaventura teljes produceri támogatásával (korábban Eli Roth szerette volna elkészíteni, őt váltotta Turteltaub). Az alapfeltevés szerint a nagy fehér cápa őse, a Megalodon 20 tonnás, valamint 30 méter hosszú volt és mindenki úgy gondolta, hogy kihalt, azonban egy titkos merülés alkalmával Jonas Taylor (Statham) a Mariana-árokban szembe találja magát a vérszomjas monstrummal, amely elszabadul. Tehát alapjaiban véve ez egy Cápa film Stathammel a hajó fedélzetén. Ebből már sejthetjük, hogy itt bizony ismételten fenékberúgás lesz, de hogy Statham hátsója vagy a Megalodoné bánja-e, azt Dean Georgaris (Lara Croft: Tomb Raider - Az élet bölcsője, A felejtés bére, A mandzsúriai jelölt) dönti el, elvégre ő írta újra James Vanderbilt szkriptjét. Kis szerencsével később ebből is készül majd egy Family Guy-feldolgozás, amely valahogy így nézne ki:

dc062077a5d042cb2ccba84e8153a8ece4312f08e99d95e53ff2576f661e7052
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.